Stuur een bericht via Whatsapp of naar onze socials (@cheasybikes). Wij zijn ook bereikbaar per mail op info@cheasybikes.com

Omdat onze doelgroep deze manier van communiceren het prettigst vindt.

Check de ‘about us’ pagina.

Cheasybikes is een Nederlandse onderneming.

Momenteel is Cheasybikes alleen nog verkrijgbaar in Nederland, naar verwachting is Cheasybikes over een aantal jaar ook actief in Duitsland en Belgiƫ.

De fiets is altijd volledig in jouw bezit.

Ja, je kan jouw Cheasybike laten verzekeren maar niet via Cheasybikes dit kan via een 3e partij.

Cheasybikes in een D2C (Direct-to-Consumer) wij maken zelf onze producten en leveren onze fietsen direct vanuit de fabriek bij de klant, zonder tussenkomst van groothandels en retailers.

Graag zelfs! Bij Cheasybikes zijn we iedere dag bezig om het merk steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren, hierbij zijn externe tips uiterst handig! Mail je idee naar info@cheasybikes.com

Nee! De Cheasybikes zijn altijd volledig in bezit van de klant en worden gekocht, niet geleased.

Cheasybikes wordt geleid en is volledig in handen van een 23-jarige student.

De Cheasybikes zijn standaard verkrijgbaar in onze standaard Cheasybikes kleuren.

Iedere fiets heeft zijn eigen unieke CB-nummer (Cheasybikes-nummer) geen fiets is dus hetzelfde. Zo is jouw Cheasybike makkelijk te herkennen, handig om terug te vinden en tegen diefstal!

“Het is van groot belang dat je de juiste kettingspanning hebt om te voorkomen dat jouw ketting er steeds afvalt. De ketting mag niet te strak of te los gespannen zijn. Een handige manier om dit te controleren is door de ketting op en neer te bewegen; de kettingspanning is optimaal als de ketting ongeveer 1 cm kan bewegen.

Een goed gemonteerde fietsketting is van cruciaal belang, omdat een Cheasybike alleen een terugtraprem heeft. Een kapotte ketting kan leiden tot remproblemen en mogelijke ongelukken. Daarom is het essentieel om je ketting goed te onderhouden.”

Controleer regelmatig de spanning van jouw fietsbanden, de ideale banden spanning voor de Cheasybike is 3,5 tot 4,5 bar. Door jouw banden op de juiste spanning te houden wordt de kans op een lekke band kleiner, verleng je de levensduur van de band en fiets jij met meer comfort.