Over
Cheasybikes


Cheap, easy, Cheasybikes.

Cheasybikes is bedacht, opgericht en voor 100% in handen van een toenmalig 21-jarige student. Inmiddels, meer dan twee jaar later is het fietsmerk Cheasybikes dan eindelijk gelanceerd.

Het doel bij de oprichting van Cheasybikes was om een fietsmerk op te richten dat volledig afgesteld is op de behoeftes van jongeren. Met als uitgangspunt dat de fiets altijd volledig het eigendom van de rijder is. Wij zijn namelijk van mening dat in een fietsland als Nederland, waarin het steeds lastiger wordt om dingen te bezitten, iedereen de mogelijkheid moet hebben om een goede fiets te bezitten.

Uit onderzoek voorafgaand aan de oprichting van Cheasybikes is gebleken dat de grootste ergernis van deze doelgroep diefstal is. Bij Cheasybikes hebben wij onze fietsen zo ontwikkeld dat deze een stuk lastiger te stelen zijn dan andere fietsen in dezelfde prijsklasse.

Aangezien er meer dan 23 miljoen fietsen in Nederland zijn, waarvan een gedeelte ergens staat weg te roesten, waren wij er al snel achter dat wij het ethisch niet verantwoord vinden om hier niks mee te doen. Zodoende kan je bij Cheasybikes jouw oude fiets mee retour geven aan de bezorger, deze fiets wordt vervolgens gedoneerd aan fietsgerelateerde goede doelen in Afrika.

Cheasybikes is er met haar eigentijdse concept klaar voor om de Nederlandse fietsenmarkt op zijn kop te zetten. #HeretoChange #BetterTogether

Wil je een Cheasybike voor de zaak??

Wil je zakelijk een (of meerdere) Cheasybike(s) aanschaffen? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Informatie

Wil je werken bij cheasybikes?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures maar vul in onderstaand formulier je gegevens in en wij nemen contact met je op zodra we mensen zoeken.

Contact Informatie
×