Bikes 4
Everyone


‘Jouw oude fiets, voor een betere wereld’

Nederland telt meer dan 23 miljoen fietsen, een deel hiervan wordt nooit meer gebruikt en eindigen zwervend op straat of op de vuilnisbelt. Hoewel deze oude fietsen door velen als nutteloos worden gezien, zijn ze dit niet!

Cheasybikes heeft de handen ineen geslagen met CooP-Africa en ToolsToWork om zo het zwerffietsen probleem in Nederland op te lossen en mensen in Afrika een kans te bieden op een beter leven.

Bij aankoop van jouw nieuwe Cheasybike is er de mogelijkheid om jouw oude fiets retour mee te geven aan de bezorger, deze fietsen worden vervolgens gedoneerd aan onze partners. CooP-Africa en ToolsToWork zorgen er op hun beurt voor dat de fietsen worden opgeknapt en vervolgens verscheept worden naar Afrika. 

Mocht jouw fiets niet bruikbaar zijn voor de mensen in Afrika dan wordt jouw fiets verkocht aan een opkoper, het geld dat hiermee wordt opgehaald wordt vervolgens gedoneerd aan fiets gerelateerde doelen in Afrika.

Met het doneren van jouw oude fiets help jij mee het zwerffietsen probleem in Nederland op te lossen én verbeter jij het leven van iemand in Afrika, Go for it!

Geld donatie doen of meer weten over CooP-Africa en ToolsToWork, Check hun sites! 


Wil je een Cheasybike voor de zaak??

Wil je zakelijk een (of meerdere) Cheasybike(s) aanschaffen? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Informatie

Wil je werken bij cheasybikes?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures maar vul in onderstaand formulier je gegevens in en wij nemen contact met je op zodra we mensen zoeken.

Contact Informatie
×