Fiets kopen
Utrecht

Fietsen in Utrecht is niet alleen een praktische manier van vervoer, maar biedt ook een unieke manier om de pracht van de stad te ervaren. Utrecht, met zijn uitgebreide netwerk van fietspaden, nodigt uit tot ontdekkingstochten langs historische monumenten, schilderachtige grachten, en levendige winkelstraten. Van de middeleeuwse Domtoren tot de serene parken en natuurgebieden. Fietsen in Utrecht is zeker wel een avontuur!

Accessoires

Cheasybikes richt zich niet alleen op de fiets zelf, maar op de totale ervaring van het fietsen. Om die reden hebben we een uitgebreid assortiment aan accessoires beschikbaar, waaronder één kwalitatieve fietsslot, hoogwaardige fietspomp en één handige houder voor je een AirTag. Dit zal je fietsavontuur nog plezieriger maken. Deze accessoires kan je eenvoudig toevoegen bij het afronden van je aankoop!

De Cheasybike

Batterijloze verlichting

Cheasybikes maakt gebruik van batterijloze verlichting, dus je hoeft nooit meer de batterijen te vervangen of op te laden.

Vind jouw ideale stadsfiets in Utrecht: Schaf nu je CheasyBike aan en ontdek de perfecte mix van stijl, veiligheid en duurzaamheid. Kies voor slim en veilig, kies voor CheasyBikes.

Fietsselectie afgestemd op jouw levensstijl

De ideale keuze voor jou als stadsfietser. We hebben onze fiets speciaal ontworpen voor jouw dagelijkse ritten door de stad, waarbij we aandacht hebben besteed aan gebruiksgemak, duurzaamheid en stijl. Dit maakt hem perfect voor het levendige stadsleven in Utrecht. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen gaat doen, of gewoon geniet van een ontspannen ritje door de stad, langs de grachten of onder de schaduw van de Domtoren, onze fiets biedt jou de betrouwbaarheid en het comfort dat je nodig hebt. Met CheasyBikes ervaar jij Utrecht op zijn best – efficiënt, milieuvriendelijk en in stijl.

Kwaliteitsgarantie en service

Bij CheasyBikes staat duurzaamheid centraal; we garanderen dat je fiets een lange levensduur heeft. We zijn ons bewust van het feit dat de aankoop van een fiets een belangrijke investering voor je is. Daarom streven we ernaar dat al onze fietsen aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Dankzij onze toewijding aan kwaliteit en onze voortreffelijke klantenservice kun je met een gerust hart voor CheasyBikes kiezen.

Onze Expertise in Rijklaar Maken

Veiligheid en comfort staan voorop bij het rijklaar maken van jouw fiets. Onze experts letten nauwkeurig op alle details om te garanderen dat jouw fietservaring zowel veilig als aangenaam is.

Bestel Vandaag nog de CheasyBike. De Cheasybike is ideaal voor stadsgebruik en een nachtmerrie voor fietsendieven!

Ontdek de CheasyBike, waar fietsen een passie en bijdraagt een manier van leven. Bezoek onze Cheasybike fiets en ervaar zelf het verschil dat CheasyBikes maakt.

CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika
CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika
— Cheasybikes

De voordelen
in een oogopslag

Lees de voordelen van onze Cheasybike voor Utrecht

nachtmerrie voor fietsendieven

Door je unieke Cheasybikes nummer is je fiets makkelijk te herkennen en beschermd tegen diefstal. Ook is er een airtaghouder voor het makkelijk terugvinden van je Cheasybike. Dit is vooral handig in een stad als Utrecht, waar je jouw fiets misschien parkeert bij drukke locaties zoals Utrecht Centraal, de Domtoren, of de gezellige terrasjes aan de Oudegracht.

Hoogwaardige Accessoires

CheasyBikes biedt een totale fietservaring met een divers aanbod aan accessoires, zoals één kwalitatieve fietsslot, innovatieve fiets pomp en AirTaghouders.

Fietsenmaker in de buurt

Door heel Utrecht  zijn fietsenmakers die je gemakkelijk kan benaderen via de fietsenmaker pagina. Een afspraak maken voor je fiets is dan ook zo gedaan! 

Maandelijks betalen mogelijk

Een fiets die echt van jou is! Betaal jou Cheasybike per maand. Op het einde van de looptijd is de fiets helemaal van jou.

HANDIG OM TE WETEN

BIJ CHEASYBIKES HOUDEN WE VAN EASY

Wanneer je fiets reparatie nodig heeft, bieden wij  snelle en betrouwbare (mobiele) fietsenmakers aan. Je wilt natuurlijk zo spoedig mogelijk weer gebruik kunnen maken van je fiets. De (mobiele) fietsenmakers streven ernaar om reparaties efficiënt en effectief uit te voeren.

Je veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom bieden we alleen de beste fietssloten aan om je  fiets te beschermen tegen diefstal. Daarnaast zorgen het opvallende design en het unieke CB-nummer ervoor dat het een nachtmerrie is voor fietsendieven

Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Het verbetert uw conditie, vermindert stress en draagt bij aan een gezondere levensstijl. Ontdek de vele gezondheidsvoordelen van regelmatig fietsen met CheasyBikes.

Door te kiezen voor de fiets draagt u bij aan een groenere en duurzamere toekomst. CheasyBikes is toegewijd aan het bevorderen van milieuvriendelijk transport en ondersteunt de visie van een duurzamer Rotterdam.

Bekijk de cheasybike

Ontdek de perfecte stadsfiets in Utrecht: Koop vandaag nog je CheasyBike en ervaar de ideale combinatie van stijl, veiligheid en duurzaamheid. Wees slim, wees veilig, kies CheasyBikes

Wil je een Cheasybike voor de zaak??

Wil je zakelijk een (of meerdere) Cheasybike(s) aanschaffen? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Informatie

Wil je werken bij cheasybikes?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures maar vul in onderstaand formulier je gegevens in en wij nemen contact met je op zodra we mensen zoeken.

Contact Informatie
×