Fiets kopen
Tilburg

Tilburg omarmt de fietscultuur met open armen. Fietsen in een stad als Tilburg brengt een hele andere ervaring met zich mee. Het biedt namelijk efficiëntie. Bewoners en bezoekers genieten van de snelheid en het gemak waarmee ze door de stad kunnen navigeren, vrij van de hinder van files en parkeerproblemen. De uitgebreide fietspaden en de fietsvriendelijke infrastructuur maken Tilburg een ideale stad om per fiets te verkennen.

Echter, fietsen in een grote stad als Tilburg brengt ook uitdagingen met zich mee, vooral op het gebied van veiligheid. Een van de grootste zorgen is fietsdiefstal. In 2022 werden in Tilburg maar liefst 2270 fietsen gestolen.

Cheasybikes begrijpt deze uitdagingen en heeft een oplossing ontwikkeld die perfect aansluit bij de behoeften van de stedelijke fietser.

Accessoires

Om je fiets functioneel te maken bieden we naast de Airtaghouder een reeks andere accessoires aan. Onze hoogwaardige fietssloten bieden robuuste bescherming tegen diefstal, terwijl onze  fietspompen zorgen voor gemak en efficiëntie bij het onderhoud van uw fiets. Bovendien zorgt onze magnetische fietsverlichting voor een betere zichtbaarheid.

De Cheasybike

Batterijloze verlichting

Cheasybikes maakt gebruik van batterijloze verlichting, dus je hoeft nooit meer de batterijen te vervangen of op te laden.

Ontdek de perfecte stadsfiets in Tilburg: Koop vandaag nog je CheasyBike en ervaar de ideale combinatie van stijl, veiligheid en duurzaamheid. Wees slim, wees veilig, kies CheasyBikes

Fietsselectie afgestemd op jouw levensstijl

De perfecte keuze voor de stadsfietser. Onze fiets is met zorg ontworpen voor de dagelijkse stadsrit. Het combineert gemak, duurzaamheid en stijl, waardoor ze ideaal zijn voor het bruisende stadsleven van Tilburg. Of je nu naar het werk fietst, boodschappen doet, of gewoon geniet van een ontspannen rit door de stad, onze fiets biedt de betrouwbaarheid en het comfort dat je nodig hebt. Met CheasyBikes ervaar je de stad op zijn best – efficiënt, milieuvriendelijk en in stijl.

Kwaliteitsgarantie en service

Het is belangrijk dat je fiets voor een lange tijd mee kan. Elke fiets bij CheasyBikes is een belofte van kwaliteit. Wij begrijpen dat een fiets een investering is en daarom zorgen we ervoor dat elk product voldoet aan de hoogste normen. Onze garantie op kwaliteit en onze uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt kiezen voor CheasyBikes.

Onze Expertise in Rijklaar Maken

Veiligheid en comfort zijn onze prioriteiten wanneer we uw fiets rijklaar maken. Onze specialisten besteden zorgvuldige aandacht aan elk detail, van de afstelling van de remmen tot de juiste bandenspanning, om ervoor te zorgen dat uw fietservaring veilig en plezierig is.

ontdek nu de perfecte fiets voor in de stad Tilburg, die aan jouw behoefte voldoet met zijn vele functies. Wees slim, wees veilig, kies Cheasybikes!

Bestel Vandaag nog de CheasyBike. De Cheasybike is ideaal voor stadsgebruik en een nachtmerrie voor fietsendieven!

Ontdek de CheasyBike, waar fietsen een passie en bijdraagt een manier van leven. Bezoek onze Cheasybike fiets en ervaar zelf het verschil dat CheasyBikes maakt.

CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika
CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika
— Cheasybikes

De voordelen
in een oogopslag

Lees de voordelen van onze Cheasybike voor Tilburg

nachtmerrie voor fietsendieven

Door je unieke Cheasybikes nummer is je fiets makkelijk te herkennen en beschermd tegen diefstal. Ook is er een airbaghouder voor het makkelijk terugvinden van je Cheasybike.

Hoogwaardige Accessoires

In Tilburg, waar een fiets een onmisbaar deel van je dagelijks leven vormt, begrijpt Cheasybikes hoe belangrijk snelle en betrouwbare fietsreparatie is. Daarom hebben we een unieke tool 

Fietsenmaker in de buurt

In Tilburg, waar een fiets een onmisbaar deel van je dagelijks leven vormt, begrijpt Cheasybikes hoe belangrijk snelle en betrouwbare fietsreparatie is. Daarom hebben we een unieke tool ontwikkeld die jou helpt om gemakkelijk een lokale fietsenmaker te vinden. Deze handige tool, beschikbaar op onze website, is speciaal ontworpen om je te helpen bij het snel lokaliseren van een betrouwbare fietsenmaker in de buurt van Tilburg.

Maandelijks betalen mogelijk

Een fiets die echt van jou is! Betaal jou Cheasybike per maand. Op het einde van de looptijd is de fiets helemaal van jou.

HANDIG OM TE WETEN

BIJ CHEASYBIKES HOUDEN WE VAN EASY

Wanneer je fiets reparatie nodig heeft, bieden wij  snelle en betrouwbare (mobiele) fietsenmakers aan. Je wilt natuurlijk zo spoedig mogelijk weer gebruik kunnen maken van je fiets. De (mobiele) fietsenmakers streven ernaar om reparaties efficiënt en effectief uit te voeren.

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom bieden we alleen de beste fietssloten aan om uw fiets te beschermen tegen diefstal. Daarnaast zorgen het opvallende design en het unieke CB-nummer ervoor dat het een nachtmerrie is voor fietsendieven

De Tilburgse binnenstad is steeds lastiger te bereiken met de auto. De welbekende Cityring wordt ook steeds meer autoloos. Met de fiets naar de binnenstad van Tilburg is tegenwoordig vaak een snellere manier van transport!

Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Het verbetert de conditie, vermindert stress en draagt bij aan een gezondere levensstijl. Ontdek de vele gezondheidsvoordelen van regelmatig fietsen met CheasyBikes.

Door te kiezen voor de fiets draagt u bij aan een groenere en duurzamere toekomst. CheasyBikes is toegewijd aan het bevorderen van milieuvriendelijk transport en ondersteunt de visie van een duurzamer Tilburg.

De Airtaghouder is een hele andere ervaring in fietsbeveiliging. Deze kleine, discrete tracker kan eenvoudig aan uw Cheasybike worden bevestigd. Zodra de Airtag is geplaatst, kunt u uw fiets volgen via een app op uw smartphone. Dit is bijzonder handig als uw fiets verloren of gestolen is. Met de Airtag kunt u de locatie van uw fiets in real-time volgen, waardoor de kans dat u uw fiets terugkrijgt aanzienlijk toeneemt. Zorg er wel voor dat jij jouw kettingslot tussen het frame en over de Mysterypocket van de Cheasybike heen plaatst,  zodat niemand bij jouw Airtag kan!

Bekijk de cheasybike

Ontdek de perfecte stadsfiets in Tilburg: Koop vandaag nog uw CheasyBike en ervaar de ideale combinatie van stijl, veiligheid en duurzaamheid. Wees slim, wees veilig, kies CheasyBikes

Wil je een Cheasybike voor de zaak??

Wil je zakelijk een (of meerdere) Cheasybike(s) aanschaffen? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Informatie

Wil je werken bij cheasybikes?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures maar vul in onderstaand formulier je gegevens in en wij nemen contact met je op zodra we mensen zoeken.

Contact Informatie
×