Fiets kopen
Rotterdam

In het hart van Rotterdam, is fietsen niet alleen een praktische manier om je te verplaatsen, maar het is ook een integraal onderdeel van de stedelijke cultuur. Helaas zijn er jaarlijks in Rotterdam ook vele fietsdiefstallen, zo werden er in 2022 ongeveer 4400 fietsen gestolen. Bij Cheasybikes begrijpen we dit en bieden we een fiets aan die perfect aansluit bij de dynamische levensstijl van de Rotterdammers die voorzien is met handige functies om fietsdiefstal tegen te gaan

Accessoires

Bij Cheasybikes gaat het niet alleen om de fiets; het gaat om de gehele fietservaring. Daarom bieden we een breed scala aan accessoires, van hoogwaardige fietssloten tot innovatieve fietspompen en slimme AirTaghouders, om uw fietsrit nog aangenamer te maken. Voeg de accessoires gemakkelijk toe tijdens het afrekenen! 

De Cheasybike

Batterijloze verlichting

Cheasybikes maakt gebruik van batterijloze verlichting, dus je hoeft nooit meer de batterijen te vervangen of op te laden.

Ontdek de perfecte stadsfiets in Rotterdam: Koop vandaag nog je CheasyBike en ervaar de ideale combinatie van stijl, veiligheid en duurzaamheid. Wees slim, wees veilig, kies CheasyBikes

Fietsselectie afgestemd op jouw levensstijl

De perfecte keuze voor de stadsfietser. Onze fiets is met zorg ontworpen voor de dagelijkse stadsrit. Het combineert gemak, duurzaamheid en stijl, waardoor ze ideaal zijn voor het bruisende stadsleven van Rotterdam. Of u nu naar het werk fietst, boodschappen doet, of gewoon geniet van een ontspannen rit door de stad, onze fiets bied de betrouwbaarheid en het comfort dat u nodig heeft. Met CheasyBikes ervaart u de stad op zijn best – efficiënt, milieuvriendelijk en in stijl.

Kwaliteitsgarantie en service

Het is belangrijk dat je fiets voor een lange tijd mee kan. Elke fiets bij CheasyBikes is een belofte van kwaliteit. Wij begrijpen dat een fiets een investering is en daarom zorgen we ervoor dat elk product voldoet aan de hoogste normen. Onze garantie op kwaliteit en onze uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt kiezen voor CheasyBikes.

Onze Expertise in Rijklaar Maken

Veiligheid en comfort zijn onze prioriteiten wanneer we uw fiets rijklaar maken. Onze specialisten besteden zorgvuldige aandacht aan elk detail, om ervoor te zorgen dat uw fietservaring veilig en plezierig is.

Bestel Vandaag nog de CheasyBike. De Cheasybike is ideaal voor stadsgebruik en een nachtmerrie voor fietsendieven!

Ontdek de CheasyBike, waar fietsen een passie en bijdraagt een manier van leven. Bezoek onze Cheasybike fiets en ervaar zelf het verschil dat CheasyBikes maakt.

CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika
CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika CO₂ neutrale fiets Fietsenmaker in de buurt Doneer aan Afrika
— Cheasybikes

De voordelen
in een oogopslag

Lees de voordelen van onze Cheasybike voor Rotterdam

nachtmerrie voor fietsendieven

Door je unieke Cheasybikes nummer is je fiets makkelijk te herkennen en beschermd tegen diefstal. Ook is er een airbaghouder voor het makkelijk terugvinden van je Cheasybike.

Hoogwaardige Accessoires

CheasyBikes biedt een totale fietservaring met een divers aanbod aan accessoires, zoals kwalitatieve fietssloten, innovatieve pompen en AirTaghouders.

Fietsenmaker in de buurt

Door heel Rotterdam zijn fietsenmakers die je gemakkelijk kan benaderen via de fietsenmaker pagina. Een afspraak maken voor je fiets is dan ook zo gedaan! 

Maandelijks betalen mogelijk

Een fiets die echt van jou is! Betaal jou Cheasybike per maand. Op het einde van de looptijd is de fiets helemaal van jou.

HANDIG OM TE WETEN

BIJ CHEASYBIKES HOUDEN WE VAN EASY

Wanneer je fiets reparatie nodig heeft, bieden wij  snelle en betrouwbare (mobiele) fietsenmakers aan. Je wilt natuurlijk zo spoedig mogelijk weer gebruik kunnen maken van je fiets. De (mobiele) fietsenmakers streven ernaar om reparaties efficiënt en effectief uit te voeren.

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom bieden we alleen de beste fietssloten aan om uw fiets te beschermen tegen diefstal. Daarnaast zorgen het opvallende design en het unieke CB-nummer ervoor dat het een nachtmerrie is voor fietsendieven

Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Het verbetert uw conditie, vermindert stress en draagt bij aan een gezondere levensstijl. Ontdek de vele gezondheidsvoordelen van regelmatig fietsen met CheasyBikes.

Door te kiezen voor de fiets draagt u bij aan een groenere en duurzamere toekomst. CheasyBikes is toegewijd aan het bevorderen van milieuvriendelijk transport en ondersteunt de visie van een duurzamer Rotterdam.

Bekijk de cheasybike

Ontdek de perfecte stadsfiets in Rotterdam: Koop vandaag nog uw CheasyBike en ervaar de ideale combinatie van stijl, veiligheid en duurzaamheid. Wees slim, wees veilig, kies CheasyBikes

Wil je een Cheasybike voor de zaak??

Wil je zakelijk een (of meerdere) Cheasybike(s) aanschaffen? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Informatie

Wil je werken bij cheasybikes?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures maar vul in onderstaand formulier je gegevens in en wij nemen contact met je op zodra we mensen zoeken.

Contact Informatie
×