Speciale Bureau Techniek bedrijfsfietsen van Cheasybikes

Table of Contents

Bureau Techniek, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opleiden en bemiddelen van technische professionals in Midden- en Noord-Nederland, heeft een stap vooruit gezet op de weg naar duurzaamheid door een reeks CheasyBikes af te nemen. Dit zijn niet zomaar Cheasybikes, ze zijn namelijk helemaal aangepast aan hun de Bureau Techniek merkuitstraling. Op deze manier draagt Bureau Techniek bij aan milieuvriendelijk verkeer, vergoeden ze zo groene reiskosten en maken ze reclame in de omgeving. 

Een eigen bedrijfsfiets

Als bedrijf kun je ook je eigen werknemers laten trappen voor een betere wereld met een volledig aan uw bedrijf aangepaste oplage. Ben je klaar om uw bedrijf te laten uitblinken met CheasyBikes? Stap samen met ons en Bureau Techniek in de richting van een duurzamere toekomst.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Gerelateerde posts

Heb je een racefiets of mountainbike en wil je zelf het onderhoud gaan doen? Dan hoef je geen expert te zijn om je fiets onder handen te nemen. Thuis sleutelen kun je prima leren. Je moet er wat tijd voor over hebben en het juiste fietsgereedschap aanschaffen. Maar dat betaalt...

Wil je een Cheasybike voor de zaak??

Wil je zakelijk een (of meerdere) Cheasybike(s) aanschaffen? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Informatie

Wil je werken bij cheasybikes?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures maar vul in onderstaand formulier je gegevens in en wij nemen contact met je op zodra we mensen zoeken.

Contact Informatie
×